Eu am făcut destul de multicică dintr-o jumate de varză.
Ingrediente:
-apă
-o ceapă
-4 morcovi
-jumate varză medie
-3 roşii proaspete
-puţin bulion sau pastă de roşii dar numai să dea culoare
-bacon cam 4 feliuţe
-făină cam o lingură
-ulei
-mărar, cimbru, pătrunjel proaspete-sau uscate
-smântână
Prima dată punem apa la fiert cu sare după gust, o ceapă şi morcovi câţi vreţi voi...Eu am pus mulţi că cică mă ajută să văd mai bine:) După ce morcovii au fost pe jumătate fierţi am adăugat varza tăiată fâşii şi am aşte ptat să fiarbă şi varza...
Separat am prăjit baconu în puţin ulei şi am adăugat la final o lingură de făină=rântaş şi am dat cu el imediat în supică. După aceea când varza este gata, adică e mai moale adăugăm bulionu şi roşiile tăiate cubuleţe şi condimetele. Mai lăsăm puţin şi gata...Mie-mi place mult cu smântână şi cu ardei iute. Pâinea se poate prăji, sau fără pâine ar fi extraordinar..dar acuma na....Ia uitaţi ce minunăţie...eu am păpat 2 farfurii..şştttttt!
Sper că v-am dat un pont pt weekend
Poftă mareeee
yumii,gustos! week-end placut!
RăspundețiȘtergereMi-ai facut o pofta!!! E ciorbica mea preferata.
RăspundețiȘtergereDar te rog sa imi dai o idee: ce pot sa pun in afara de bacon? Adica : no pork.......Merge cu vita? Sau feliute de curcan afumat oare?
da e buna si fara serios...doar ca imi era dor de carnita ca n-am mancat de mult:))sau curcan dar parerea mea e sa-l prajesti putin!!!hai la treaba:))
RăspundețiȘtergereYum that looks sooo good. I want to taste it. XX
RăspundețiȘtergereSounds, and looks, yummy!
RăspundețiȘtergere♥
Fashezine